Mosószóda
  • 1276

Mosószóda

2158 Ft

Kiürítés
Cikkszám: 1276 Kategória:
000

Alkalmazási terület

MOSÁS:A szokásosan használt mosópor adagjának a felét helyette­sítheti mosószódával (1:1 arányban). Ha erősen szennyezett, foltos, olajos ruhát mos, egy éjszakára áztassa be mosószódás langyos vízbe. Használhatja színes ruhák, textíliák mosásához is. A festett, sötét színű pamut anyagokat fakíthatja. Mopok gépi mosásához önmagában megfelelő ,egy mosáshoz a szennyeződés mértékének függvényében adagoljon 20-30 grammot a mércés kanállal, amennyiben erősen zsíros , foltos a textil , használjon a mosáshoz CLEANECO FOLTTISZTÍTÓ SÓT ( nátrium- perkarbonát). Ajánlott mennyiség 10-20 gramm.

MOSÓGATÁS: Öt liter forró vízben feloldott egy evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsiradékot, az égett foltokat. Alumínium edé­nyeket ne mosson vele! Az üvegedényeket elmosás után ecetes vízzel ajánlatos leöblíteni, különben foltosan szárad.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS:Egy liter forró vízben oldott három evőkanál mosószóda a legzsírosabb tűzhelyet, csempét, linóleumot, WC-t is megtisztítja. A piszkos kefék, konyharuhák, rongyok, szivacsok meleg, mosó­szódás, szappanos vízben tisztíthatók, szagtalaníthatók.

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Koncentráció

Mosáshoz:
A szokásosan használt mosópor adagjának a felét helyette­sítheti mosószódával (1:1 arányban). Mopok mosásához önmagában elegendő.

Mosogatáshoz:
5 liter forró vízben oldjunk fel 1 evőkanál mosószódát.

Figyelmeztetések

R 36 Szemizgató hatású. S 2 Gyerekek kezébe nem kerülhet. S 22 Az anyag porát nem szabad belélegezni. S 26 Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Hűvös, száraz helyen állítva tárolandó.

Gyártó: Cleaneco kft.

Additional Information

Súly 5 kg
Méretek 30 x 30 x 30 cm
Típus

5KG

Márka

CLEANECO

Vélemények(0)

Még nincs vélemény.

Vélemény hozzáadása

Be the first to review “Mosószóda”